Kořeněný špíz ze srnčí kýty

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
537 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu nakrájíme na silné proužky, cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí. Vše smícháme v míse, přidáme kečup, hořčici, olej, pepř, dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce několik hodin marinovat.
  • 2
    Marinované maso napícháme na jehly a grilujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 8. 9. 2016
Kořeněný špíz ze srnčí kýty
Je to výborné. Netradiční recept a k tomu pečené malé bramburky. Mńam.