Kořeněný špíz ze srnčí kýty
20 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceKečup
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
537 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kýtu nakrájíme na silné proužky, cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí. Vše smícháme v míse, přidáme kečup, hořčici, olej, pepř, dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce několik hodin marinovat.
- 2Marinované maso napícháme na jehly a grilujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 8. 9. 2016
Kořeněný špíz ze srnčí kýty
Je to výborné. Netradiční recept a k tomu pečené malé bramburky. Mńam.