Kořeněný srnčí guláš na pivu

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
23 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, rajčata spaříme, sloupneme, zbavíme semen a nakrájíme, maso nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na oleji rozpustíme slaninu, zpěníme na ní cibuli. Přidáme maso, orestujeme, vsypeme koření, mouku a zarestujeme. Poté přidáme česnek, rajčata, zalijeme pivem, promícháme a pod pokličkou dusíme doměkka. Na závěr guláš osolíme, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.