Kořeněný srnčí guláš na pivu
70 min.
Ingredience
- 700gramůSrnčí maso
- 2kusyCibule
- 100gramůSlanina vepřová
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyNové koření celé
- 5kusůJalovec
- 2kusyBobkový list
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyRajčata
- 1lžičkaMajoránka
- 1lžíceMouka polohrubá
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
23 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, rajčata spaříme, sloupneme, zbavíme semen a nakrájíme, maso nakrájíme na kostky.
- 2Na oleji rozpustíme slaninu, zpěníme na ní cibuli. Přidáme maso, orestujeme, vsypeme koření, mouku a zarestujeme. Poté přidáme česnek, rajčata, zalijeme pivem, promícháme a pod pokličkou dusíme doměkka. Na závěr guláš osolíme, promícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.