Kornoutky nori s drůbežím masem
28 min.

Ingredience
- 150gramůKachní prsa
- 100gramůKuřecí prsa
- 70mililitrůOmáčka Teriyaki
- 40mililitrůVoda pitná
- 30gramůSezam - semena
- 30gramůŘasa Nori
- 150gramůZelí čínské
- 60gramůŽampiony čerstvé
- 200gramůRýže dušená
- 10gramůWasabi pasta
- 15gramůOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
873 mg
Postup přípravy
- 1Kachní prsa bez kůže i kuřecí prsa rozkrájíme na silnější nudličky, zelenou část čínského zelí pokrájíme na slabé proužky, žampiony na tenké plátky, plátky řasy nori úhlopříčně rozřízneme na trojúhelníky.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme drůbeží maso a orestujeme. Maso vyjmeme, do oleje vsypeme žampiony a osmažíme. Podlijeme vodou, omáčkou teriyaki a převaříme. Přiložíme maso, přidáme sezamová semínka, promícháme, odstavíme a necháme vychladnout.
- 3Na plátky řasy naneseme silnější vrstvu dušené rýže, potřeme pastou wasabi, přiložíme maso, žampiony, zelí, pokapeme omáčkou se sezamem z pánve a zavineme do kornoutků. Upravíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.