Kornoutky z ledového salátu s rýží a sýrem

20 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
743 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy ledového salátu omyjeme, otřepeme a dáme zatím stranou. Mrkev nakrájíme na drobné kostičky, ředkvičky na osminky, jarní cibulku posekáme na jemno. Do misky vložíme žervé, přidáme majonézu, sůl, pepř, pastu wasabi a vyšleháme do krému. Přisypeme řeřichu, mrkev, cibulku a promícháme.
  • 2
    Listy salátu rozložíme na pracovní desku, na každý naneseme vrstvu dušené rýže, navrch rozprostřeme krém se zeleninou, zavineme do kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.