Koroptve s rizotem
50 min.
Ingredience
- 4kusyKoroptev
- 2decilitryVíno bílé
- 4kusyRajčata
- 300gramůRýže neloupaná (Natural)
- 5gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrOlej rostlinný
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1151 kcal
Bílkoviny
178 g
Tuky
21 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Koropte naporcujeme, osolíme a opepříme. Lehce orestujeme v hrnci na rozpáleném oleji. Podlijeme vínem a pár minut povaříme. Přidáme rozmixovaná rajčata a rýži, všechno dohromady povaříme asi 30 minut, dokud se neodpaří většina vody. Okořeníme a podáváme porci koroptve s kopečkem zeleninové rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.