Kostky z telecí kýty s marsalou

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
755 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
64 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
726 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu opláchneme, osušíme, nakrájíme řízky a z nich kostky. Spařené mandle oloupeme a nakrájíme na plátky. Kostky masa potřeme rozšlehaným bílkem, obalíme v mandlovém prášku a nakrájených mandlích. Maso vkládáme do rozpáleného oleje a na středním plameni smažíme zhruba 8 minut za občasného míchání. Nakonec maso osolíme a opepříme.
  • 2
    V mezičase smícháme smetanu s marsalou, necháme přejít varem, osolíme a opepříme.
  • 3
    Maso podáváme s omáčkou a s mandlemi, které odpadly při smažení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.