Kotlety a slanina na kopru a zelí

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
785 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
61 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnutý kopr nasekáme nadrobno, zelí očistíme, vykrojíme košťál a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek oloupeme na nakrájíme nadrobno. Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme ji na 40 ml oleje. Poté ji vyjmeme a dáme stranou. Na stejném oleji zpěníme cibuli, česnek a půl kopru. Po odstavení přidáváme lžičku papriky, zelí, sůl a s poklicí zeleninu dusíme třicet pět až čtyřicet minut.
  • 2
    Poté přidáme směs smetany a dvou lžic mouky. Chvíli za stálého míchání vaříme a pak vkládáme zbylý kopr.
  • 3
    Kotlety očistíme, osolíme, opepříme, obalíme ve směsi mouky a papriky a na oleji opékáme z obou stran dočervena.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.