Kotlety s ančovičkovou omáčkou
70 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 60mililitrůOlej olivový
- 200gramůRajčata
- 2stroužkyČesnek
- 50gramůAnčovičky konzervované
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 40gramůMáslo čerstvé
- 6kusůVepřové kotlety
- 30mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
802 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso osolíme a opepříme a orestujeme 5 minut z každé strany na rozpáleném másle. Poté dáme stranou.
- 2Do pánve přidáme pokrájenou cibuli, protlak, nakrájená rajčata a utřený česnek. Přiklopené dusíme 30 minut.
- 3Ančovičky rozmixujeme s olejem, osolíme a opepříme. Pastu vmícháme do omáčky.
- 4Maso servírujeme přelité omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.