Kotlety s ančovičkovou omáčkou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
802 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme a opepříme a orestujeme 5 minut z každé strany na rozpáleném másle. Poté dáme stranou.
  • 2
    Do pánve přidáme pokrájenou cibuli, protlak, nakrájená rajčata a utřený česnek. Přiklopené dusíme 30 minut.
  • 3
    Ančovičky rozmixujeme s olejem, osolíme a opepříme. Pastu vmícháme do omáčky.
  • 4
    Maso servírujeme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.