Kotlety s jablky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
22 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naložíme den předem naklepané maso do marinády z oleje, medu, sladké papriky, sójové omáčky, soli, pepře a utřeného česneku.
  • 2
    Na plátky nakrájíme omytá jablka.
  • 3
    Z obou stran smažíme kotlety, vyjmeme je a do výpeku přilijeme zbytek marinády a přidáme jablka.
  • 4
    Poprášíme směs moukou a přilijeme 1dl vody.
  • 5
    Vložíme do omáčky maso a 3 minuty prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.