Kotlety s rajčatovo-bylinkovou omáčkou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme po obou stranách kotlety bez kosti. Maso osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve a necháme na teplém místě.
  • 2
    Ve stejné pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm nasekanou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Vmícháme provensálské koření, rajčata a přilijeme víno. Omáčku přivedeme k varu a krátce povaříme. Nakonec osolíme, opepříme a osladíme.
  • 3
    Kotlety včetně šťávy přidáme k omáčce a pod pokličkou zvolna dovaříme doměkka. Během vaření kotlety jednou obrátíme. Podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.