Kotlík ze tří druhů masa
220 min.
Ingredience
- 1kilogramHovězí žebra
- 500gramůVepřová krkovička
- 500gramůJehněčí plec
- 120gramůCibule
- 1gramHřebíček
- 130gramůMrkev kořen
- 200gramůKedlubna
- 1kilogramKapusta hlávková
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 3kusyPárky Frankfurtské
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1041 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
77 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso vložíme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou a uvedeme k varu.
- 2Vaříme 90 minut. Přidáme cibuli, hřebíček, mrkev a kedlubnu.
- 3Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Párky a listy kapusty přidáme do vývaru a vaříme dalších 90 minut.
- 4Uvařenou zeleninu a maso servírujeme scezené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.