Kotlík ze tří druhů masa

220 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1041 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
77 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vložíme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou a uvedeme k varu.
  • 2
    Vaříme 90 minut. Přidáme cibuli, hřebíček, mrkev a kedlubnu.
  • 3
    Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Párky a listy kapusty přidáme do vývaru a vaříme dalších 90 minut.
  • 4
    Uvařenou zeleninu a maso servírujeme scezené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.