Kovbojský hrnec
35 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 150gramůCibule
- 150gramůSlanina vepřová
- 500gramůKukuřice
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 400gramůFazole červené sterilované
- 5gramůSůl
- 1gramTabasco
- 30gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
39 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky a v pánvi s olejem ji vyškvaříme. Přidáme nasekanou cibuli a osmažíme ji za občasného míchání dozlatova.
- 2Přidáme kukuřici, smetanu a podusíme 2 minuty. Rozmixujeme
- 33-4 lžíce kukuřice dohladka a dáme zpět do pánve.
- 4Vložíme fazole a zvolna podusíme za občasného míchání 5-10 minut do zhoustnutí.
- 5Přidáme sůl, tabasko podle chuti a přimícháme pažitku. Pokrm posypeme zbylou pažitkou a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.