Kovbojský hrnec

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
39 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a v pánvi s olejem ji vyškvaříme. Přidáme nasekanou cibuli a osmažíme ji za občasného míchání dozlatova.
  • 2
    Přidáme kukuřici, smetanu a podusíme 2 minuty. Rozmixujeme
  • 3
    3-4 lžíce kukuřice dohladka a dáme zpět do pánve.
  • 4
    Vložíme fazole a zvolna podusíme za občasného míchání 5-10 minut do zhoustnutí.
  • 5
    Přidáme sůl, tabasko podle chuti a přimícháme pažitku. Pokrm posypeme zbylou pažitkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.