Kozí sýr se špenátem

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
14 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme víno a naložíme do něj hrozinky, které v misce necháme cca 10 minut. Mezitím připravíme ostatní suroviny. Cibuli nakrájíme na drobno, špenát opláchneme a necháme okapat. Krajíc chleba pokrájíme na kostičky
  • 2
    Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni a vlijeme olej. Jako první do pánve prolisujeme jeden stroužek česneku, následně nasypeme chléb. Smažíme cca dvě minuty, dokud není chléb křupavý. Poté ho vyndáme, dáme stranou na ubrousek a necháme okapat.
  • 3
    Opět rozpálíme pánev a prolisujeme do ní druhý stroužek. Přidáme cibuli, smažíme ji dvě minuty. Nyní přidáme do pánve špenát, víno a rozinky. Minutu mícháme na prudkém ohni, vložíme sýr. Vše už jen dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti. Na talíři smícháme s krutóny a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.