Krab v melounovém salátě

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
619 mg
Cukr
638 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Meloun rozpůlíme a vykrajovací lžičkou tvarujeme z dužiny kuličky.
  • 2
    Celer dobře omyjeme a pokrájíme na cca 5 cm dlouhé kousky.
  • 3
    Z citrónové šťávy, oleje, pokrájeného kerblíku, soli a pepře vytvoříme zálivku.
  • 4
    Smícháme pokrájené krabí maso, melounové kuličky, celer a vše zalijeme zálivkou.
  • 5
    Vydlabanou polovinu melounu vyložíme listy hlávkového salátu a přendáme do ní salát.
  • 6
    Servírujeme dobře vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.