Krab v melounovém salátě
20 min.
Ingredience
- 1kusMeloun žlutý
- 100gramůCeler řapíkatý
- 6gramůKerblík
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 36mililitrůOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůKrab
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
619 mg
Cukr
638 mg
Postup přípravy
- 1Meloun rozpůlíme a vykrajovací lžičkou tvarujeme z dužiny kuličky.
- 2Celer dobře omyjeme a pokrájíme na cca 5 cm dlouhé kousky.
- 3Z citrónové šťávy, oleje, pokrájeného kerblíku, soli a pepře vytvoříme zálivku.
- 4Smícháme pokrájené krabí maso, melounové kuličky, celer a vše zalijeme zálivkou.
- 5Vydlabanou polovinu melounu vyložíme listy hlávkového salátu a přendáme do ní salát.
- 6Servírujeme dobře vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.