Krabí burger

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
19 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krabí maso rozmrazíme, nahrubo rozsekáme.
  • 2
    Papriku očistíme, zbavíme zrníček, mrkev s celerem a cibulí oloupeme, vše nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Maso, zeleninu a jedno vejce prohněteme, osolíme, opepříme, přidáme nové koření a citronový pepř. Vše řádně promícháme, vytvoříme karbanátky. Vložíme na pánev s rozpáleným tukem, karbanátky osmažíme z každé strany 5 minut. V době smažení smícháme smetanu s jogurtem.
  • 4
    Kopr opláchneme, osušíme, nasekáme a vmícháme do jogurtu, osolíme, opepříme. Zbylá vejce rozklepneme do vroucí octové vody a 4 minuty pošírujeme.
  • 5
    Hotové karbanátky rozložíme na talíře, na každý položíme pošírované vejce, ozdobíme smetanovou zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.