Krabi na karí koření
50 min.
Ingredience
- 300gramůCibule
- 2000gramůKrabí tyčinky
- 300mililitrůOlej stolní
- 200mililitrůVíno bílé
- 10gramůChilli koření mleté
- 150gramůPaprikové lusky čerstvé
- 200gramůPórek
- 20gramůGlutasol
- 20gramůSůl
- 200gramůSolamyl
- 100gramůVaječný bílek slepičí
- 50gramůKari koření
- 100gramůČesnek
- 200mililitrůHovězí vývar základní
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
33 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krabí prsty nakrájíme na větší kousky a promícháme s bílky,škrobem a osolíme. Kousky masa oblanžírujeme v mírně rozehřátém tuku. Přebytečný tuk scedíme.
- 2V malém množství tuku na pánvičce zpěníme drobně nakrájenou cibuli, pórek, paprikové lusky a česnek nakrájený na plátky. Zalijeme vývarem a přidáme čili, karí koření, glutasol, přilijeme víno a pokrm osolíme.
- 3Nakonec vše podusíme a zahustíme máčeným škrobem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.