Krabí salát na ledovém salátu

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátovou okurku omyjeme a podélně rozpůlíme. Lžičkou vydlabeme semena, dužinu nakrájíme na plátky.
  • 2
    Šťávu z vymačkaného citronu smícháme s kraby a špetkou soli. Kopr omyjeme a nasekáme najemno.
  • 3
    Smetanu ušleháme dotuha. Smícháme creme fraiche, hořčici, kari a kopr, přidáme smetanu, krém promícháme s krabím masem.
  • 4
    Listy ledového salátu omyjeme, rozdělíme na připravené talíře. Na listy upravíme krabí salát s plátky okurky a podáváme zdobené pažitkou. Jako příloha se hodí opečená bageta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.