Krabí salát s fenyklem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme omáčku. Rajčata a okurku rozkrájíme na opravdu malé kousky. V misce ušleháme olej s octem do emulze, přidáme smetanu, estragon, sůl a pepř. Nakonec vmícháme worcesterskou omáčku a zeleninu.
  • 2
    Krabí maso smícháme s nakrájeným fenyklem a lžící omáčky. Oprané salátové listy rozložíme na velký talíř, na střed navršíme krabí směs, zalijeme omáčkou, posypeme špetkou cayenského pepře a posekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.