Králičí hřbet pečený s česnekem

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
485 mg
Cukr
898 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek nahrubo nasekáme. Králičí hřbet osolíme a opepříme.
  • 2
    V hlubším rendlíku orestujeme cibuli s česnekem, poté přidáme hřbet, který opečeme ze všech stran. Maso zalijeme 200 ml vody a vložíme do předehřáté trouby. Během pečení maso v pekáči obracíme a podle potřeby ještě podlijeme vodou. Když je maso měkké, vyjmeme ho na talíř, šťávu zredukujeme na tuk, ten zaprášíme moukou a chvíli smažíme. Poté zašleháme 100 ml vody a provaříme.
  • 3
    Králičí hřbet naporcujeme, vložíme do omáčky a necháme řádně prohřát.
  • 4
    Jako přílohu volíme knedlíky a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.