Králičí játra na čínský způsob

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
19 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a pokrájíme na tenčí nudličky. Škrob smícháme s vodou a vejcem. Maso ve směsi obalíme a necháme odležet 30 minut v chladu. Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme na hrubé kousky. Česnek oloupeme a pokrájíme na plátky.
  • 2
    Houby povaříme 5 minut ve vroucí vodě, poté odstavíme a pokrájíme na nudličky. Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme po dobu 4 minut, poté přisypeme zeleninu, houby a česnek a smažíme další 2 minuty. Dochutíme solí, pepřem, vínem a sójovou omáčkou.
  • 3
    Je-li omáčka řídká, je možné jí dohustit trochou škrobu rozpuštěného v 50ml vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.