Králičí játrové špízy

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuchyňsky upravená játra pokrájíme na sousta. Šalotku oloupeme a pokrájíme na proužky. Dužinu z jablek nakrájíme na silné plátky.
  • 2
    Na vlhké špejle střídavě napichujeme kousky jater, dílky jablek a šalotky.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej a špízy smažíme z každé strany 3 minuty. Vyjmeme a pokapeme octem balsamico.
  • 4
    Špízy osolíme a opepříme. Na másle osmažíme cibuli a zbývající jablka, přidáme med a podáváme ke špízům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.