Králičí karbanátky
85 min.
Ingredience
- 400gramůKráličí maso
- 2kusyVejce slepičí
- 300gramůVepřové maso tučné
- 2kusyŽemle tuková
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 3špetkyMuškátový květ
- 1decilitrMléko polotučné
- 60mililitrůOlej olivový
- 2litryVoda pitná
- 6lžicTuk
- Na obalení
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůStrouhanka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1108 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
92 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
607 mg
Cukr
985 mg
Postup přípravy
- 1Králičí maso očistíme, omyjeme, uvaříme v mírně osolené vodě do poloměkka. Maso zbavíme kostí a umeleme s vepřovým masem a v mléce máčenými a vymačkanými žemlemi. Vyklepneme vejce, sůl a koření, zamícháme a uděláme karbanátky. Obalíme je v trojobalu.
- 2Karbanátky smažíme na rozehřátém tuku z obou stran.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.