Králičí krokety
90 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceStrouhanka
- 1špetkaMuškátový květ
- 300gramůKráličí maso
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 100mililitrůMléko polotučné
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusŽemle tuková
- 1litrVoda pitná
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
689 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
62 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
178 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme jíšku z másla a mouky, přidáme mléko a uvaříme hustou kaši.
- 2Na polévku uvaříme hřbet, boky a krk.
- 3Maso umeleme a přidáme do husté kaše, která vše spojí.
- 4Přidáme vejce, koření, namočenou žemli a uděláme válečky, které obalíme v trojobalu a na oleji smažíme.
- 5Poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.