Králičí kýta na česneku

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí maso osolíme, opepříme, cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, česnek očistíme a rozkrájíme na tenké plátečky.
  • 2
    Pekáček vymažeme Florou, na dno nasypeme polovinu cibule, na ni položíme porce králíka, zasypeme druhou polovinou cibule a plátky česneku. Pekáček zakryjeme, vložíme do trouby, pečeme přibližně 20 minut. Pekáček odkryjeme a dopečeme.
  • 3
    Porce upravíme na talíře, doplníme pečenou cibulí s česnekem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.