Králičí maso s jogurtovou omáčkou

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme na drobné kostičky.
  • 2
    Porce králíka osolíme, opepříme a vložíme do pánve s rozpáleným olejem. Ze všech stran zprudka orestujeme, zmírníme oheň, přisypeme zeleninu s cibulí, krátce osmahneme, podlijeme trochou vody a maso se zeleninou dusíme do měkka. Porce vyjmeme, k zelenině přimícháme bílý jogurt, podle chuti dosolíme a odstavíme.
  • 3
    Porce masa rozdělíme na talíře a přelijeme jogurtovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.