Králičí paštika s drůbeží šunkou

160 min.
Evropa
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
433 mg
Cukr
642 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené králičí maso povaříme v páře 20 minut.
  • 2
    Povařené maso rozmixujeme se šunkou, oloupanou cibulí a šalotkou. Přidáme rozšlehaná vejce, nasekanou petrželku, sůl a pepř.
  • 3
    Směs přendáme do formy na paštiku a pečeme ve vodní lázni v troubě vyhřáté na 180°C asi 2 hodiny.
  • 4
    Paštiku po vychladnutí nakrájíme na plátky a rozdělíme na talíře na listy omytého salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.