Králičí paštika s drůbeží šunkou
160 min.
Ingredience
- 500gramůKrálík
- 4plátkyŠunka drůbeží
- 1kusCibule
- 3kusyŠalotka
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,5kusSalát hlávkový
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
433 mg
Cukr
642 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené králičí maso povaříme v páře 20 minut.
- 2Povařené maso rozmixujeme se šunkou, oloupanou cibulí a šalotkou. Přidáme rozšlehaná vejce, nasekanou petrželku, sůl a pepř.
- 3Směs přendáme do formy na paštiku a pečeme ve vodní lázni v troubě vyhřáté na 180°C asi 2 hodiny.
- 4Paštiku po vychladnutí nakrájíme na plátky a rozdělíme na talíře na listy omytého salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.