Králičí paštika v římském hrnci

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
34 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
791 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí maso bez hřbetu omyjeme a osušíme. Zbylé omyté maso vykostíme a spolu se slaninou, oloupanou, nakrájenou cibulí a česnekem umeleme. Přidáme vejce, tymián, osolíme, opepříme a dobře promícháme.
  • 2
    Římský hrnec namočíme vodou a vyložíme plátky slaniny. Na ně rozdělíme polovinu připravené masové směsi a na ni položíme na plátky nakrájený, vykostěný hřbet. Přikryjeme druhou polovinou směsí a obložíme zbylými plátky slaniny.
  • 3
    Hrnec přiklopíme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Pokrm pečeme asi 2 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.