Králičí pečeně

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
49 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
117 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého králíka naporcujeme, do masa vetřeme sůl a pepř a porce pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Maso po všech stranách opečeme na másle dozlatova a podlijeme trochou vody. Přidáme smetanu a králíka pečeme v troubě doměkka. Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou se smetanou.
  • 3
    Při podávání posypeme každou porci nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.