Králičí řízky
40 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 100gramůStrouhanka
- 500gramůKráličí maso
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
705 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
49 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté králičí maso podélně nařízneme a naklepeme na řízky. Osolíme, opepříme a obalujeme v trojobalu.
- 2Smažíme z obou stran na rozpáleném oleji.
- 3Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.