Králičí sekaná
65 min.
Ingredience
- 650gramůKráličí maso
- 120gramůCibule
- 40gramůStrouhanka
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 5špetekCitronová kůra
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůSádlo vepřové škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
17 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Králičí maso očistíme, omyjeme, vykostíme a na masovém strojku umeleme. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibulku a přidáme k mletému masu. Dále přimícháme strouhanku, podle potřeby vývar, sůl, pepř, citronovou šťávu, citronovou kůru a vymícháme na polotuhou kaši.
- 2Do pekáčku dáme připravenou směs a pečeme v předehřáté troubě dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.