Králičí stehna na zelenině

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
733 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
38 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí stehna omyjeme, osušíme a vetřeme do nich sůl a pepř. Na pánvi na oleji vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a stehýnka na ní opečeme.
  • 2
    Zeleninu očistíme, celer a mrkev nakrájíme na kostky a cibuli nasekáme. Vše spolu s hráškem přidáme k masu a krátce osmahneme. Přilijeme víno a pod pokličkou dusíme doměkka. Podle potřeby přilijeme trochu vody.
  • 3
    Zeleninový základ zahustíme hladkou moukou rozkvedlanou ve smetaně a povaříme. Pokrm podle chuti osolíme, opepříme a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.