Králičí stehna s červenou řepou

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
34 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí stehna osolíme, opepříme a osmažíme na rozehřátém oleji z obou stran. Vyndáme a dáme stranou.
  • 2
    Řepu očistíme, oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky, přelijeme vodou. Do výpeku vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, zpěníme, vrátíme maso, zasypeme kostkami řepy, přilijeme 250ml vývaru, dolijeme vodou z řepy (maso má být potopené), vložíme do trouby a podusíme 2 hodiny.
  • 3
    Hotové maso vyjmeme, řepu a šťávu rozmixujeme na kaši. Vmícháme do ní zakysanou smetanu a posekaný rozmarýn.
  • 4
    Řepnou kaši podáváme ke králíkovi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.