Králík na karí

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
650 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého králíka naporcujeme a namočíme do osolené vody asi na 10 minut.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na másle. Jogurt rozmícháme s kari kořením a přidáme do cibulového základu. Chvíli povaříme a potom za stálého míchání přiléváme rajčatový protlak zředěný vodou.
  • 3
    Vložíme připravené králičí maso, promícháme a přilijeme tolik vody, aby vznikla hustší šťáva. Pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 4
    Nakonec pokrm přisolíme a ochutíme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.