Králík pečený na zelenině
60 min.
Ingredience
- 0,5kilogramKráličí maso
- 2lžíceKečup ostrý
- 1lžíceHořčice
- 200gramůSádlo vepřové škvařené
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 250gramůCottage jihočeský-maďarská zelenina
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
970 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
93 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
92 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Králíka vykucháme, umyjeme, vykostíme, maso nakrájíme na plátky, nožem naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a na sádle osmahneme.
- 2Ohnivzdornou misku vytřeme olejem a naskládáme maso, které potřeme kečupem a hořčicí, posypeme pepřem a vylijeme celou sklenici sterilizované zeleniny, naskládáme plátky sýra, přikryjeme poklicí a ve vyhřáté troubě pečeme 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.