Králík pečený s bůčkem na česneku a pivu

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
52 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
636 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule a stroužky česneku oloupeme, pokrájíme na plátky.
  • 2
    Vepřový bůček i králíka omyjeme, osušíme, naporcujeme. Porce masa osolíme, opepříme, okmínujeme, vložíme do pekáče, přidáme k nim nakrájenou cibuli i česnek, podlijeme pivem a přikryté pečeme ve vyhřáté troubě, až bude maso měkké.
  • 3
    V průběhu pečení maso poléváme vypečenou šťávou, případně podle potřeby přiléváme vodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.