Králík pečený s česnekem
75 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 5kusůPepř černý celý
- 1lžičkaSůl
- 1,5lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyNové koření celé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 3stroužkyČesnek
- 1kilogramKráličí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
532 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Česnek utřeme se solí a potřeme jím odblaněného králíka. Drobně rozkrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, vložíme na ni připraveného králíka. Přidáme koření, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Následně sundáme poklici a králíka dáme zčervenat do rozehřáté trouby.
- 2Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem a mírně povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.