Králík pečený s česnekem

75 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
532 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek utřeme se solí a potřeme jím odblaněného králíka. Drobně rozkrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, vložíme na ni připraveného králíka. Přidáme koření, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Následně sundáme poklici a králíka dáme zčervenat do rozehřáté trouby.
  • 2
    Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem a mírně povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.