Králík pečený s kořeněnou směsí

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
36 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté králičí maso prošpikujeme částí nakrájené slaniny, osolíme a opepříme.
  • 2
    Do pekáče s kouskem sádla vsypeme zbylou nakrájenou slaninu, celou cibuli, pepř a jalovec. Na základ položíme králičí maso, podlijeme vývarem a pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou.
  • 3
    Chvíli před koncem pečení králíka potřeme směsí utřeného česneku, hořčice a majoránky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.