Králík po pražsku

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme nadrobno cibuli a zpěníme na másle. Přidáme nakrájenou zeleninu a vše osmahneme dozlatova.
  • 2
    Podlijeme asi 1,5 dl vývarem a přisypeme trochu papriky.
  • 3
    Vložíme naporcovaného králíka a dusíme do změknutí.
  • 4
    Pak maso vyjmeme, šťávu zahustíme smetanou s rozmíchanou moukou. Dochutíme, zakapeme citronovou šťávou, přecedíme a povaříme.
  • 5
    K příloze podáváme houskový knedlík.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.