Králík po venkovsku
50 min.
Ingredience
- 750gramůKrálík hřbet
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůTuk
- 150gramůPórek
- 120gramůMrkev kořen
- 60gramůŠalotka
- 8stroužkůČesnek
- 400gramůKlasy kukuřičné mražené
- 300mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
20 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Králičí hřbet rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a na tuku osmažíme po obou stranách.
- 2Pórek a mrkev očistíme, nakrájíme na dlouhé úzké nudličky, na čtvrtky nakrájíme šalotku. Spolu s celým oloupaným česnekem a mladou kukuřicí přidáme k masu. Zalijeme vývarem a dusíme zakryté doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.