Králík s hruškami

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
852 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
36 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
12 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, osolíme, opepříme, porce krátce opečeme na másle.
  • 2
    Vypečenou šťávu zalijeme vínem, přidáme snítky bylinek, vložíme maso a dusíme asi 45 minut, poté maso vyjmeme.
  • 3
    Do omáčky přidáme brusinky, oloupané hrušky rozkrojíme na poloviny, zbavíme jádřinců a podusíme 5 - 10 minut.
  • 4
    Porce králíka upravíme na talíře, podáváme s hruškami a omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.