Králík s nádivkou

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
770 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
43 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
390 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytého králíka naporcujeme, vykostíme a maso nakrájíme na plátky. Osolíme a podusíme na lžíci másla se slaninou a nasekanou cibulí.
  • 2
    Na nádivku utřeme vejce s máslem, přidáme v mléce navlhčené žemle, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Vše promícháme.
  • 3
    Poloměkké maso vložíme do pekáče, navrstvíme na něj nádivku, pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéci do vyhřáté trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.