Králík s olivami
110 min.
Ingredience
- 5kusůCibule
- 1decilitrOlej olivový
- 4decilitryVíno bílé
- 100gramůOlivy černé
- 2kusyBobkový list
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1200gramůKrálík
- 0,5lžičkaTymián čerstvý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
35 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytého králíka naporcujeme a každou porci potřeme solí a opepříme.
- 2Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na olivovém oleji.
- 3K zpěněné cibuli dáme maso, krátce orestujeme z každé strany,
- 4přidáme bobkový list, tymián a olivy, přilijeme víno a dusíme pod pokličkou do doby, než bude maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.