Králík v šouletu

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
17 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
7 g
Cukr
886 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách přes noc namočíme a uvaříme.
  • 2
    Kroupy opereme a také uvaříme, přidáme sádlo a sůl. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na másle a opečeme porce králíka, osolíme, podlijeme, přidáme na hrubo pokrájený česnek, koření a dusíme doměkka.
  • 3
    Do zapékací nádoby, vymazané tukem dáme vrstvu krup smíchaných s hrachem, pokapeme výpekem z králíka, položíme porce masa a další vrstvu šouletu.
  • 4
    Vše zakapeme výpekem a pečeme dočervena.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.