Králík z Provence
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 4kusyRajčata
- 4kusyŽampiony čerstvé
- 100gramůSlanina vepřová
- 1stroužekČesnek
- 0,06litrVíno bílé
- 800gramůKráličí maso
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
28 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omytého králíka odblaníme, protkneme slaninou a osolíme.
- 2Na zbylé, jemně nakrájené slanině zpěníme nakrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme.
- 3Přidáme na plátky nakrájené houby, stroužek nasekaného česneku, víno a oloupaná, na plátky nakrájená rajčata. Vše dusíme do změknutí masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.