Královecké marinované řízky

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
35 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
331 mg
Cukr
638 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větší míse rozšleháme vajíčka, přidáme k nim černý pepř, majoránku, prolisovaný česnek, pálivou papriku, chilli, worcestrovou omáčku, ostrý kečup a olivový olej. Směs - marinádu dobře promícháme.
  • 2
    Do druhé mísy nasypeme maizenu.
  • 3
    Omyjeme a osušíme 4 plátky z vepřové kýty, osolíme a opepříme je z každé strany a obalíme v maizeně. Pak řízky ponoříme do marinády a necháme je 1 hodinu marinovat.
  • 4
    V pánvi rozpálíme olej a řízky z každé strany restujeme dozlatova. Podáváme je s přílohami podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.