Krém z eidamu a nivy
25 min.
Ingredience
- 150gramůSýr Eidam cihla 45%
- 150gramůSýr Niva (Rokfór)
- 2kusyVejce slepičí
- 130mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžíceSmetana zakysaná 14%
- 1špetkaSůl
- 0,5lžícePetržel - nať
- 0,5lžícePažitka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
47 mg
Cukr
780 mg
Postup přípravy
- 1Eidam i nivu nastrouháme, vejce uvaříme a hrubě nakrájíme, pažitku a petrželovou nať jemně nasekáme, smetanu ušleháme dopevna.
- 2V míse smícháme sýry, vejce, petrželovou nať, pažitku, špetku soli a přimícháme kysanou smetanu, do níž jsme vmíchali ušlehanou smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.