Krém z husích jater
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůJátra husí
- 1špetkaSůl
- 3kusyHřebíček
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1decilitrVíno bílé
- 1decilitrHovězí vývar základní
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 5kusůPepř černý celý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
67 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na lžíci másla osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme omytá játra,
- 2sůl, koření, víno a vývar. Dusíme asi půl hodiny.
- 3Studená játra prolisujeme nebo rozmixujeme a utřeme se změklým máslem. Ochutíme worcestrem a dosolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.