Krémová cibulačka s hovězím masem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
44 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso, vložíme do hrnce s vodou a se špetkou soli. Přidáme dvě oloupané a na plátky nakrájené cibule doměkka. Potom maso vybereme, nakrájíme na malé kousky, které vrátíme do vývaru s cibulí.
  • 2
    Zbylou cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky, osmahneme je v pánvi na rozpáleném 60 ml oleje dozlatova.
  • 3
    Do cibule rozklepneme vejce, promícháme a necháme srazit, vmícháme je do polévky. Dochutíme solí, pepřem, vegetou a vše ještě povaříme. Horkou polévku rozmixujeme ponorným mixérem a stáhneme ze sporáku.
  • 4
    Na kostky nakrájené rohlíky opečeme do křupava v pánvi, na zbylém, rozpáleném oleji. Hotovou polévku rozdělíme do polévkových misek. Zvlášť do vhodné mističky přidáme osmažené rohlíky, /krutony/ posypeme nastrouhaným sýrem, drobně nasekanou petrželovou natí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.