Krémová cibulačka s hovězím masem
60 min.

Ingredience
- 350gramůHovězí maso přední
- 2špetkySůl
- 2,5litryVoda pitná
- 4kusyCibule
- 1lžičkaVegeta
- 2kusyRohlíky bílé
- 100gramůSýr Čedar
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůPetržel - nať
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
44 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso, vložíme do hrnce s vodou a se špetkou soli. Přidáme dvě oloupané a na plátky nakrájené cibule doměkka. Potom maso vybereme, nakrájíme na malé kousky, které vrátíme do vývaru s cibulí.
- 2Zbylou cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky, osmahneme je v pánvi na rozpáleném 60 ml oleje dozlatova.
- 3Do cibule rozklepneme vejce, promícháme a necháme srazit, vmícháme je do polévky. Dochutíme solí, pepřem, vegetou a vše ještě povaříme. Horkou polévku rozmixujeme ponorným mixérem a stáhneme ze sporáku.
- 4Na kostky nakrájené rohlíky opečeme do křupava v pánvi, na zbylém, rozpáleném oleji. Hotovou polévku rozdělíme do polévkových misek. Zvlášť do vhodné mističky přidáme osmažené rohlíky, /krutony/ posypeme nastrouhaným sýrem, drobně nasekanou petrželovou natí a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.