Křenové čatní

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
122 g
Vláknina
6 g
Cukr
104 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme omytá rajčata, oloupanou cibuli a feferonky. Osolíme a necháme v míse do druhého dne.
  • 2
    Potom přidáme všechny ostatní přísady (cukr, hřebíček, křen, ocet, skořice) a v kastrolu pod pokličkou dusíme na mírném ohni, až je přebytečná voda vyvařená. Necháme vychladnout.
  • 3
    Čatní naplníme do sklenic, uzavřeme a uložíme asi na 3 měsíce.
  • 4
    Podáváme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.