Křenové roštěnky

30 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
634 mg
Cukr
567 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky silné asi 1,5 cm odblaníme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji.
  • 2
    Vyšleháme vejce, mouku, dijonskou hořčici, strouhaný křen a jarní cibulku nakrájenou na kolečka.
  • 3
    Roštěnky necháme na ubrousku okapat a obalíme je v připravené směsi.
  • 4
    K výpeku přidáme máslo a roštěnky znovu opečeme z obou stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.