Křenové roštěnky
30 min.
Ingredience
- 3lžíceCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 3lžíceKřen
- 4plátkyHovězí roštěnka níz. peč.
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceHořčice
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
634 mg
Cukr
567 mg
Postup přípravy
- 1Roštěnky silné asi 1,5 cm odblaníme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji.
- 2Vyšleháme vejce, mouku, dijonskou hořčici, strouhaný křen a jarní cibulku nakrájenou na kolečka.
- 3Roštěnky necháme na ubrousku okapat a obalíme je v připravené směsi.
- 4K výpeku přidáme máslo a roštěnky znovu opečeme z obou stran.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.